Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alexis Sanchez nærmer seg Manchester United

Nytt bilde skal vise Sanchez i United-drakt

Blir trolig presentert mandag.

OVERGANG: Alexis Sanchez blir trolig presentert som Manchester United-spiller innen kort tid. Et nytt bilde viser det som trolig er chileneren i United-drakt. Foto: REX/Shutterstock
OVERGANG: Alexis Sanchez blir trolig presentert som Manchester United-spiller innen kort tid. Et nytt bilde viser det som trolig er chileneren i United-drakt. Foto: REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den siste uka har man egentlig bare gått og ventet på bekreftelsen, og nå har det dukket opp ytterligere bevis som tyder på at en overgang er rett rundt hjørnet.

Sagaen rundt Arsenal-spiller Alexis Sánchez har blitt januars store overgangssnakkis og nå er trolig en bekreftelse like rundt hjørnet. Først var det Manchester City som var favoritt til å stikke av med målscorerens signatur, men nå tyder alt på at Sanchez blir presentert som Manchester United-spiller innen kort tid. Et nytt bilde som sirkulerer på Twitter viser det som angivelig er chileneren i den røde drakta.

Bildet er blant annet lagt ut av journalist i Manchester Evening News, Samuel Luckhurst. Om bildet er ekte, vil angrepsspilleren få den tradisjonsrike nummer 7-drakta i Manchester-klubben:

Dette nummeret har spillere som George Best, David Beckham og Cristiano Ronaldo hatt før ham.

Fly-video

Tidligere søndag ettermiddag la Sanchez ut et annet hint om at noe var i ferd med å skje på sin personlige Instagram-konto.

Videoen viser at spilleren går ombord i et fly. Destinasjonen er ukjent, men de fleste klarer å gjette seg fram til det:

Byttehandel

Ifølge flere britiske medier er bildet av Sanchez i United-drakt tatt fra klubbens treningsfelt, Carrington.

Spilleren skal ha sjekket inn på hotellet Lowry i Manchester, og dagen i dag skal ha blitt brukt til å spille inn videoer og ta bilder til annonseringen av ham som ny spiller. Det skjer trolig i løpet av morgendagen.

Samtidig som Sanchez er i Manchester er Henrikh Mkhitaryan blitt observert i London. Han går motsatt vei i det som skal være en ren byttehandel med Arsenal.

Det ble lenge rapportert at United måtte ut med penger i tillegg til armeneren, men direktør Ed Woodward skal ha klart å forhandle bort pengedelen av avtalen.

Angrepsspilleren er derimot på ingen måte gratis. Om rapportene stemmer vil han signere en kontrakt på 4,5 år og bli klubbens best betalte spiller.

Det er ventet at Sanchez har sin første treningsøkt med sine nye lagkamerater på tirsdag. Debuten kommer trolig mot Yeovil i FA-cupens fjerde runde.

Den første Premier League-kampen blir mot Tottenham 31. januar.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!