Nytt drama - raser

Nicklas Bendtner (33) er «fanget» i Dubai. I natt var det innbrudd i huset hjemme i Danmark.

OPPGITT: Nicklas Bendtner. Foto: Lise Åserud / NTB
OPPGITT: Nicklas Bendtner. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går ble det kjent at tidligere Rosenborg-spiller Nicklas Bendtner ikke kommer seg fra Dubai. Den danske regjeringen har innført flyforbud fra De forente arabiske emirater på grunn av coronasituasjonen.

I dag slipper Bendtner nok en nyhet på Instagram: Han forteller at han er blitt utsatt for innbrudd i huset hjemme i Danmark.

Dette gjør fotballprofilen i forbindelse med at han har en klar melding til den danske avisa BT:

- I går tvang det konstante snuseriet deres i privatlivet vårt oss til å melde at vi var strandet i utlandet. I natt ble det begått innbrudd i huset vårt. Håper dere er stolte, skriver Bendtner.

INSTAGRAM: Dette skriver Nicklas Bendtner på Instagram i dag.
INSTAGRAM: Dette skriver Nicklas Bendtner på Instagram i dag. Vis mer

Ekstra Bladet har været i kontakt med Nordsjællands Politi. Vaktsjef David Borchersen ønsker ikke å kommentere navn eller adresser:

- Men jeg kan bekrefte at vi i morges har vært ute i forbindelse med et innbrudd i Hørsholm-området, sier han til avisa.

Bendtner bor sammen med modellen Philine Roepstorff. Han sier at turen til Dubai er jobbrelatert, og at han dro på et tidspunkt da emiratet ikke var rødt.

BOR SAMMEN: Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff, her under gullfest på Lerkendal da dansken var Rosenborg-spiller. Foto: Ole Martin Wold / NTB
BOR SAMMEN: Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff, her under gullfest på Lerkendal da dansken var Rosenborg-spiller. Foto: Ole Martin Wold / NTB Vis mer

På grunn av coronaviruset vil Danmark ikke ta imot fly fra Dubai. Bendtner har fått kritikk for turen.

BT skriver at avisa er i besittelse av videomateriale der storprofilen og Roepstorff er omgitt av «festglade mennesker, gourmetmat og store vodkaflasker - alt sammen badet i neonlys og høye bassrytmer».

Bendtner avviser at han har gjort noe skjødesløst i forbindelse med den dramatiske situasjonen med coronaviruset.

- Vi har ikke vært på fest. Vi har sittet på en offentlig restaurant, der vi fulgte reglene, hevder han på Instagram.

Det er ikke kjent hva som ble forsvunnet i nattas innbrudd. Bendtner har ikke besvart telefoner fra danske journalister søndag.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer