Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nytt Flo-mål

Siena- Cagliari 2- 2. Tore Andrè Flo banket inn en ny fulltreffer for Siena. Men det hjalp ikke.

Tore Andrè Flo og Siena har slitt tungt i bunnen av tabellen i italiensk serie A. I går derimot så det ut til at det endelig skulle gå veien for Flo & Co.

Siena åpnet friskt mot bortelaget Cagliari med Gianfranco Zola på laget. Etter fire minutter sendte Enrico Chiesa Siena i ledelsen.

Tore Andrè Flo ville også være med på showet. Etter 37 minutter fikk han ballen som han plasserte i nettmaskene.

Flo scoret dermed sitt fjerde mål for sesongen. Men så gikk alt galt. Flo og italienske Siena rotet bort den solide ledelsen ved å la Diego Lopez og Rolando Bianchi slippe til i målgården. Kampen endte dermed 2-2. Likevel sikret Flo & Co. seg ett viktig poeng i bunnstriden. Laget ligger nå tredjesist, men må fortsatt spille med nedrykksspøkelset hengende over seg. PS: Det ble delt ut tre røde kort i går i den italienske serien. To av kortene kom på Flos hjemmebane. Lagkameraten Giovanni Pasquale og Cagliaris Diego Lopez ble sendt i dusjen av dommeren. Det siste kortet gikk til Lecces Cristian Ledesma i kampen mot Roma som endte med poengdeling 1-1.

REDDET SIENA: Tore Andrè Flo.