Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nytt gigant-underskudd for Chelsea

768 millioner i minus.

Man blir ikke rik av å eie Chelsea. Mellom juni 2006 og juni 2007 gikk den engelske fotballklubben med et underskudd på 74 millioner pund.

Med torsdagens kurs tilsvarer det 768 millioner kroner.

Heldigvis for klubbens eier Roman Abramovitsj tjener han penger på andre felt. Russeren, som er god for flere milliarder kroner, har sett Chelsea tape over 300 millioner pund (ca. 3,1 milliarder kroner) siden 2004.

Fjorårets resultat var faktisk en forbedring fra de tidligere årene, men ikke så stor som klubben hadde håpet. Målet var å gå i null innen 2010, men det ser vanskelig ut.

- Det langsiktige målet om å gå jevnt i 2010 er ambisiøst, men vi håper å komme så nærme målet som mulig, sa Chelseas sjefdirektør Peter Kenyon da resultatet ble lagt fram torsdag.

(NTB)

DYR I DRIFT: Andrei Sjevtsjenko er blant de best betalte spillerne i Chelsea, men uten Roman Abramovitsj måtte klubben trolig kvittet seg med mange av stjernene. Foto: EPA
DYR I DRIFT: Andrei Sjevtsjenko er blant de best betalte spillerne i Chelsea, men uten Roman Abramovitsj måtte klubben trolig kvittet seg med mange av stjernene. Foto: EPA Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media