Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nytt golfavbrekk i minst to måneder

Gjennom hele desember trente Suzann Pettersen mer og mer. I går ble det klart at ryggen ikke er klar for golfspill.

I september i fjor fikk Suzann en prolaps i ryggen som gjorde at hun måtte gi opp sesongen på USA-touren. Tidlig i desember var hun friskmeldt, og fortalte Dagbladet at hun trodde på sesongåpning på Hawaii i februar.

-  Dette er kjedelig og en strek i regninga for meg, sier Suzann til Dagbladet. -  Men jeg har en lang karriere foran meg.

Suzann var til MR-undersøkelse av ryggen hos lege Lars Engebretsen på Toppidrettssenteret i Oslo. Undersøkelsen viste ikke noe spesielt nytt, men hun har nerver som gjør vondt når hun trener.

-  Suzann får et avbrekk på minst to måneder før hun kan kjøre for full igjen, sier manager Jan Ove Nystuen til Dagbladet.

Nå skal golfesset til to forskjellige ryggeksperter her hjemme, i håp om å kunne få den behandlingen som vil gjøre henne helt frisk.

-  I tillegg oppsøker vi en ryggspesialist på en klinikk i New York, sier Nystuen.

2005 blir Suzanns femte sesong som profesjonell - og den femte med skader. Verdenscupen i Sør-Afrika 11. februar sammen med Vibeke Stensrud er avlyst. Norge får dermed ikke delta, da starten var avhengig av at Suzann var med.

Det som selvsagt er frustrende er hun ikke vet selv er når hun kan reise hjem til Florida for å forberede seg til sesongen.

-  Dette var selvsagt ikke den nyheten jeg hadde ønsket meg, sier Suzann Pettersen. -  Men om jeg mister én eller ti turneringer er underordnet. Det viktigste er å bli frisk.

UHELDIG IGJEN: Suzann Pettersen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media