Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nytt gull til Bjørndalen

Fikk kongepokalen.

(Dagbladet.no:) Ole Einar Bjørndalen vant åpningsdistansen under NM på onsdag, og kom på 2. plass bak Stian Eckhoff under gårsdagens sprint.

I dag sikret han seg et nytt NM-gull, og samtidig kongepokalen.

Til tross for fem bomskudd på 15 kilometeren, vant han. Skiskytterkongen fikk trøbbel allerede på første skyting i fellesstarten i Saupstad, og bommet tre ganger.

Men han gikk seg opp i sporet, og sikret gullet med feilfri skyting på siste stående. Han gikk i mål 14 sekunder foran Magne Rønning.

Stian Eckhoff har hatt et flott NM, og kompletterte medaljesamlingen med bronse. Han fikk sølv på normaldistansen onsdag.

• Sjekk den fullstendige resultatlista her

KONGEPOKALVINNERE: Liv Grete Poiree og Ole Einar Bjørndalen stakk av med pokalene fra NM. Foto: SCANPIX
KONGEPOKALVINNERE: Liv Grete Poiree og Ole Einar Bjørndalen stakk av med pokalene fra NM. Foto: SCANPIX Vis mer
FULL FRES I SPORET: Bjørndalen vant med 14 sekunder tross fem bom på standplass.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling