Nytt gullhåp for Penguins

Reduserte til 1-2 i kamper.

Pittsburgh Penguins fikk nytt håp med 3-2-seier over Detroit Red Wings i Stanley Cup-finalen i NHL onsdag. Penguins reduserte til 1-2 i kamper.

Etter to kamper uten mål for Penguins, slo Sidney Crosby og co. tilbake.

Crosby ga hjemmelaget ledelsen da snaue tre minutter av første periode gjensto. Det var det første baklengsmålet for Red Wings på nesten 155 minutter.

Crosby økte også til 2-0 i overtall etter to og et halvt minutt av midtperioden. Johan Franzen, som mistet mandagens kamp på grunn av hjernerystelse, reduserte for Red Wings i overtall med fem minutter igjen av perioden.

Pittsburgh Penguins lot seg imidlertid ikke true og gjorde 3-1 ved Adam Hall 7.18 ut i siste periode. Mikael Samuelsson gjorde avslutningen på kampen spennende med sin 2-3-redusering seks og et halvt minutt før slutt, men gjestene klarte ikke å ta igjen ledelsen.

Penguins er fortsatt ubeseiret på hjemmebane i årets sluttspill. Neste kamp spilles i Pittsburgh lørdag. Det spilles best av sju kamper.

(NTB)

TILBAKE I KAMPEN: Adam Hall kan juble for scoringen sin i tredjeperiode. Den bidrar til at Pittsburgh Penguins nå er tilbake i kampen om Stanley Cup-trofeet. Foto:BRUCE BENNETT/GETTY IMAGES/AFP/SCANPIX
TILBAKE I KAMPEN: Adam Hall kan juble for scoringen sin i tredjeperiode. Den bidrar til at Pittsburgh Penguins nå er tilbake i kampen om Stanley Cup-trofeet. Foto:BRUCE BENNETT/GETTY IMAGES/AFP/SCANPIX Vis mer
Nytt gullhåp for Penguins