Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nytt håp for Ronny

Alex Fergusons avgjørelse om å fortsette i Manchester United gir skadeforfulgte Ronny Johnsen (32) nytt håp om ei framtid i den røde trøya.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Johnsen har foreløpig ikke forhandlet med klubb-ledelsen om å forlenge kontrakten som går ut til sommeren. Men for den skadeplagede landslagsstopperen kan det bli avgjørende at Alex Ferguson fortsetter som United-manager.

- Det er bare positivt at Alex Ferguson fortsetter i klubben. Det var han som tok meg til klubben, og det er aldri negativt at den treneren som hentet meg fortsetter, sier Johnsen til Dagbladet.

- Kjipt

Ferguson kjenner godt til hva Johnsen står for og har brukt nordmannen i 138 kamper siden han ble hentet fra tyrkiske Besiktas i 1996.

I går skulle 32-åringen spilt sin første kamp på tre måneder og ei uke, men reservelagskampen mot Leeds regnet bort.

- Det var kjipt at det ikke ble noe av reservelagskampen. Nå er jeg skadefri, og alt fungerer som det skal igjen. Derfor hadde det vært moro å få spilt en kamp igjen, sier Ronny Johnsen til Dagbladet.

OPTIMIST: Ronny Johnsens nåværende kontrakt med United går ut til sommeren.
Hele Norges coronakart