Nytt håp for Thoresen og Flyers

Reduserte til 1-3 i kamper.

Patrick Thoresen og Philadelphia Flyers klamrer seg fast i sluttspillet i National Hockey League (NHL) etter 4-2 seier i natt.

Joffrey Lupul scoret to av Flyers-målene i kampen. De to andre målene ble satt inn av Danny Briere og Jeff Carter. Jordan Staal reduserte to ganger for Pittsburgh i tredje periode, men nærmere kom ikke gjestene.

Det var en periode skikkelig kamp i den siste perioden etter de to scoringene til Staal, men Lupul avgjorde det hele 33 sekunder før slutt med sin andre og Philadelphias fjerde mål.

Dermed leder Pittsburgh 3-1 etter de fire første kampene i denne semifinalen som spilles i best av sju kamper. Dersom Thoresen og co. skal ta seg videre i Stanley Cup, må laget hans vinne de siste tre kampene. Det kan selvsagt bli tøft.

Det er bare to lag som har lyktes med å komme tilbake og vinne etter å ha ligget under med 0-3 etter de tre første kampene. Toronto klarte det i 1942 og New York Islanders kopierte bedriften i 1975.

Sjansen for at Patrick Thoresen og lagkameratene hans skal gå til finalen i Eastern Conference er altså liten.

Thoresen spilte 6.16 minutter i torsdagens kamp. Spilletiden var fordelt på ni bytter.

Den femte kampen går søndag, og med seier på hjemmebane kan Pittsburgh sette en endelig stopper for Thoresens Stanley Cup-eventyr i år.

ENDELIG SEIER: Randy Jones, Martin Biron og Scott Hartnell feirer etter at Philadelphia Flyers vant sin første av de foreløpig fire kampene i Eastern Conference-finalen. De må vinne tre kamper til på rad for å snyte Pittsburgh Penguins for Stanley Cup-finaleplassen. Foto: Bruce Bennett, AFP/Scanpix
ENDELIG SEIER: Randy Jones, Martin Biron og Scott Hartnell feirer etter at Philadelphia Flyers vant sin første av de foreløpig fire kampene i Eastern Conference-finalen. De må vinne tre kamper til på rad for å snyte Pittsburgh Penguins for Stanley Cup-finaleplassen. Foto: Bruce Bennett, AFP/Scanpix Vis mer

(NTB)

Nytt håp for Thoresen og Flyers