Nytt håp for Watford

Fikk Portsmouth ned på jorda igjen.

Tabelljumbo Watford fikk Portsmouth brutalt ned på jorda og tente et håp om fortsatt eliteserieliv med 4-2-seier mandag.

Matt Taylor ga gjestene en tidlig ledelse, men Portsmouth greide ikke å følge opp lørdagens seier mot Manchester United. Watford kjempet hardt for poengene og vendte kampen med scoringer av Hameur Bouazza (2), Gavin Mahon og Tamas Priskin.

Arnold Mvuemba scoret et trøstemål mot slutten, men Portsmouth var ikke i nærheten av poeng.

- Dette trengte vi etter den elendige kampen vår mot Middlesbrough. Tilhengerne har ventet på noe slikt, og endelig greide vi å gi dem det, sa Mahon til Sky Sports. Han scoret ledermålet med et kjempeskudd rett før pause.

Etter West Hams borteseier mot Arsenal lørdag startet Watford dagen ni poeng bak nærmeste lag, og 11 fra trygg plass. Men etter at passivt forsvarsspill lot Taylor score med et langskudd, viste Watford-spillerne karakterstyrke.

Priskin skaffet straffesparket Bouazza omsatte i utligning, og Mahon knallet inn ledermålet på halv volley etter en dårlig utboksing. Priskin økte etter forarbeid av Bouazza og Steve Kabba, og Bouazza gjorde dagen komplett for hjemmefansen da han scoret etter veggspill med Kabba.

Det var Watfords fjerde serieseier for sesongen, og første gang laget greide å hente tre poeng etter å ha ligget under. Laget kan nå gå til FA-cupsemifinale mot Manchester United med et lite håp om å berge plassen i eliteserien.

- Jeg har mange grunner til å være henrykt i dag. Når et lag har fått så mange smeller som dette, krever det karakterstyrke å komme tilbake. Spillerne viste det i dag, sa Watford-manager Adrian Boothroyd.

(NTB)

VIKTIG SEIER: Hameur Bouazza (i midten) scoret to for Watford da de vant 4-2 mot Portsmouth.