Nytt «horeshow» fra langrennsjentene

Bjørgen med sponsor på puppen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Langrennsjentene overrasket pressen med et nytt horeshow under dagens pressemøte på Beitostølen.

I dag hadde var Marit Bjørgen, Vibeke Skofterud og resten av laget i samme utstyr som tre av jentene stilte med i den såkalte «horevideoen» tidligere i uka.

Det hele var imidlertid langt mindre spontant i dag. Jentene stilte nå med sponsorlogoer plassert på strategiske steder på undertøyet.

- Hovedsatsingen i år er lagbygging. Vi har en oppfatning av at hvis vi har det moro på samling, så kommer også resultatene, sa landslagstrener Egil Kristiansen til pressen før han sendte inn laget, skriver Adresseavisens nettutgave.

Skijentene Kristin Størmer Steira, Therese Johaug og Ingri Aunet Tyldum vakte oppsikt da de opptrådde som «russerhorer» tidligere denne uka. Astrid Uhrenholdt Jacobsen var med bak kamera.

Steira, Johaug og Tyldum danset i pastellfarget og opprullet superundertøy til Banana Airlines-låta «Skiippagurra Babylon» i den mye omtalte videoen.

Ledelsen i Skiippagurrafestivalen i Tana var de første til å reagere på filmen som først ble publisert på YouTube, men seinere fjernet.

- Det som gjør at vi reagerer, er at innslag som dette bidrar til direkte feilinformasjon, og bidrar til å tegne et bilde av Skiippagurra som ikke lenger er riktig. Prostitusjonstrafikken fra Russland som var så ødeleggende for Tanasamfunnet og satte Skiippagurra på Norgeskartet, tok slutt for 10 år siden, sa Øyvind Stangnes, daglig leder i Skippagurrafestivalen, til Nordlys.no.

<strong><b>SPONSET «HORESHOW»:</strong></b> Langrennsjentene, her ved Kristin Størmer Steira, Marthe Kristoffersen, Marit Bjørgen, Marte Elden og Astrid Uhrenholdt Jacobsen, kjørte en reprise på det mye omtalte russerhore-nummeret sitt i dag. Nå med sponsormerker strategisk plassert. Foto: ANDERS HOVEN/DIGITALSPORT
SPONSET «HORESHOW»: Langrennsjentene, her ved Kristin Størmer Steira, Marthe Kristoffersen, Marit Bjørgen, Marte Elden og Astrid Uhrenholdt Jacobsen, kjørte en reprise på det mye omtalte russerhore-nummeret sitt i dag. Nå med sponsormerker strategisk plassert. Foto: ANDERS HOVEN/DIGITALSPORT Vis mer
Nytt «horeshow» fra langrennsjentene
PUSH-UP: Marit Bjørgen (i midten) og Astrid Uhrenholdt Jacobsen (t.h.) ble visstnok møtt med trampeklapp og stor begeistring fra salen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer