Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nytt kaos for Mørks Bucuresti

Gjennomtrekket av trenere fortsetter hos håndballprofilen Nora Mørks arbeidsgiver CSM Bucuresti. Tomas Ryde ga seg på dagen denne uka.

SNART NY TRENER: For Nora Mørk. Foto: NTB Scanpix
SNART NY TRENER: For Nora Mørk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Svensken ble ansatt i sommer. CSM skulle virkelig få ro i rekkene med ham på plass. Etter to tap i seriekamper den siste tiden, valgte Ryde å hoppe av. Assistenten Adrian Vasile rykker opp. Han blir CSMs 13. sjeftrener på seks år.

Mørk pådro seg en alvorlig kneskade i slutten av august. Hun er tidligst i spill på forsommeren neste år og har vært mye i Oslo den siste tiden.

CSM betaler sine storstjerner mest av alle i kvinnehåndballen, men på kjøpet får Mørk og co. en klubb helt uten kontinuitet. Trenerbyttene hagler, og klubben har også hatt problemer med å betale ut lønn ved noen anledninger.

- Jeg vet ikke noe om det (uteblitt lønn), men føler jo at det har vært en klubb med litt kaos. Så jeg er litt forberedt. Jeg tenker at det ordner seg sikkert. Dette (overgangen) er noe jeg føler at jeg trenger, sa Mørk til NTB tidligere i år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling