Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nytt kapittel i Røas fotballeventyr

Slo Asker i cupfinalen.

Røas «dynamittjenter» skrev en lykkelig slutt på foreløpig siste kapittel i sitt fotballeventyr ved å fullføre sin dobbelttriumf foran et rekordpublikum på Ullevaal.

Tittelgrossisten Asker ble slått 2-1 foran 7023 tilskuere, som er største tilskuertall på en klubbkamp for kvinner i Norge.

20 år etter at Røa fikk sitt første jentelag, og 10 år etter at klubbens første kvinnelag startet opp i 4. divisjon, er klubben fra Oslo vest best i Norge.

Siri Nordby og Beate Myrvold scoret målene i første omgang. I tillegg hadde Røa fire treff i målstengene bak Asker-keeper Astrid Johannessen, som var den suverent travleste av de to keeperne.

Innbytter Anna Bettina Langlo Jevne reduserte for Asker i det 88. minutt, mindre enn 60 sekunder etter at hun kom inn, og i sluttsekundene måtte Silje Vesterbekkmo i Røa-målet redde alene med Anita Rapp.

Vesterbekkmo hadde også noen fine redninger tidligere i kampen, men Asker-sjansene var både færre og mindre klare enn Røas. Og etter kampslutt måtte Røas assistenttrener Geir Nordby innfri sitt løfte ved å løpe rundt Ullevaal bare ikledd tangatruse.

(®NTB)

<B>SEIERSJUBEL:</B> Røa tok hjem cupfinalen i dag og har også sikret seg seriemesterskapet denne sesongen. Da jubles det..
<B>MÅLJUBEL: Målscorer Beate Myrvold (t.h.) og Kristine Rand Edner som jubler etter at Røa gikk opp i 2-0 ledelse i førsteomgang.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media