Nytt krisemøte

SOGNDAL/OSLO (Dagbladet): Etter gårsdagens tap for Sogndal går Brann-spillerne ut mot de aller helligste: Kjell Tennfjord og trenerteamet. - De bør evaluere jobben sin, sier spillernes tillitsmann Geir Hasund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Samtidig sitter klubbformann i Sportsklubben Brann, Lars Henrik Berge, hjemme i Bergen og planlegger nok et krisemøte. Trener-situasjonen blir vurdert på dagens møte på Brann stadion.

- Situasjonen er i ferd med å bli dramatisk. Da sier det seg selv at vi må snakke sammen og finne løsninger. Det primære målet er å overleve i Eliteserien, sier Berge til Dagbladet.

- Betyr det at Brann-ledelsen vil vurdere trener Kjell Tennfjords stilling allerede i dag? - Hele situasjonen leder ut i en rekke løpende spørsmål som vi må drøfte, sier klubbformann Berge.

I Sogndal sleit Bergens stolthet seg ut til ingen nytte. En av spillerne var Geir Hasund. Han spilte i fjor i en tilnærmet fri rolle bak spissparet Kjetil Løvik og Mons Ivar Mjelde. I år har han for det meste slitt benken og føler han ikke får tillit fra Kjell Tennfjord.

- Bør Tennfjord vurdere sin stilling? - Vanskelig å svare på. Jeg vet ikke hva han tenker sjøl. Jeg vil ikke si så mye om dette. Det er et tøtsji tema, svarer Hasund unnvikende.

Erfaringene fra tidligere i sesongen da styret satte munnkurv på spillerne sitter i fortsatt. Likevel sier Hasund følgende:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer