Stavanger  20170909.
Oilers- Frisk Asker (2-3).
Oilers Tony Romano i aksjon under Get-ligaen i DNB arena i Stavanger mellom Oilers og Frisk Asker.
Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
Stavanger 20170909. Oilers- Frisk Asker (2-3). Oilers Tony Romano i aksjon under Get-ligaen i DNB arena i Stavanger mellom Oilers og Frisk Asker. Foto: Carina Johansen / NTB ScanpixVis mer

CHL ishockey

Nytt mesterligatap for Oilers

Stavanger Oilers ledet 4-3 etter to perioder, men tapte til slutt 4-6 for finske KalPa i ishockeyens mesterliga (CHL) onsdag kveld.

Dermed endte Stavanger med sitt ene poeng i turneringen. Kampen mot finnene var siste sjanse til å få en seier. KalPa endte med ti poeng, men heller ikke det var godt nok til avansement.

Svenske Malmö og tsjekkiske Kometa Brno hadde for lengst sikret de to plassene i åttedelsfinale fra gruppe B.

Stavanger Oilers hang lenge godt med mot finnene, og en målrik 1. periode endte 3-3. Eirik Børresen sendte hjemmelaget i ledelsen allerede etter 45 sekunders spill. Magnus Hoff utlignet senere til 2-2, mens Tony Romano igjen sendte Oilers i føringen 10.45 ut i perioden. Finnene utlignet til 3-3 helt på tampen.

I 2. periode kom det bare ett mål, og igjen var det Stavanger som nettet til 4-3. Josh Soares scoret assistert av Børresen og Henrik Solberg.

Dessverre for Stavanger Oilers ble det ingen scoringer på hjemmelaget i de siste 20 minuttene. Finnene scoret derimot tre og stakk av med alle poengene.

(NTB)