Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nytt nei til Lyn fra Ullevaal stadion

Lyn-styret kan bestemme seg for konkurs i kveld.

NEI TIL AKKORD: Lyn fikk på nytt nei fra NFF til en delvis ettergivelse av gjelden klubben har til forbundets underselskaper. 
Foto: Sara Johannessen, Scanpix
NEI TIL AKKORD: Lyn fikk på nytt nei fra NFF til en delvis ettergivelse av gjelden klubben har til forbundets underselskaper. Foto: Sara Johannessen, Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Klokka 17.00 i ettermiddag møtes styret i Lyn for å avgjøre om klubben skal fortsette elitesatsingen.

De tar da stilling til om det er økonomisk grunnlag for å spille i 1. divisjon neste år, eller om de skal begjære seg selv konkurs.

Klubben fikk i dag på nytt nei fra sin største kreditor - Norges Fotballforbund ved underselskapene UBC og Ullevaal Stadion Idrett - til forslaget om en frivillig akkord, melder TV 2 Sporten.

- Dette ble behandlet i dag. Vi bekreftet da overfor Lyn det vi har sagt før: De får et tilbud om å konvertere gjelden til lån. Det er ikke aktuelt å strekke det noe lenger enn det, sier administrerende direktør Jack Hemmestad i Ullevaal stadion.

Lyn skal skylde forbundet 5,5 millioner kroner.

Dersom Lyn legger ned elitesatsingen, vil det trolig bety at HamKam beholder plassen i 1. divisjon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media