Nytt nei til Sunderland

Landslagskeeper Thomas Myhre (31) ringte i går til Sunderlands manager Mick McCarthy og takket nei til et nytt og forbedret tilbud fra engelskmennene.

FREDRIKSTAD (Dagbladet): McCarthy tok personlig kontakt med Myhre og tilbød en bedre avtale i et forsøk på å overtale sin tidligere keeper til å fortsette i Nord-England. Bedre lønnsbetingelser var likevel ikke nok til å få Myhre til å forlate Fredrikstad snaue to uker etter at han signerte for klubben ut sesongen.

-  Bedre lønn er ikke nok. Sunderland vil fortsatt bare tilby meg 12-månederskontrakt, og det er for kort, sier Thomas Myhre til Dagbladet.

-  Jeg har et bra forhold til McCarthy, men nå som jeg sier nei til det nye tilbudet, er det nok helt sikkert at jeg ikke kommer til å havne i Sunderland igjen.

Mossegutten, som har imponert i sine to opptredener i FFK-trøya, stortrives i sitt comeback i norsk toppfotball, åtte år etter at han dro ut. Han ønsker seg ut igjen, men vil være kresen i sine krav på hva som skal til for at han tar med seg kona Benedicte og datteren Isabel (2 1/2) ut i Fotball-Europa igjen.

I løpet av de neste to ukene er han overbevist om at det vil renne inn nye henvendelser han må ta stilling til.

-  Derfor er det umulig å si om jeg reiser ut igjen snart, fortsetter sesongen ut i Norge, eller om jeg fortsetter i Norge. Vi får bare vente og se, sier Myhre.

 IMPONERER I TIPPELIGAEN:  Thomas Myhre stortrives i Fredrikstad og får gode skussmål av FFK-trener Egil Drillo Olsen. Foto: Arnt E. Folvik
IMPONERER I TIPPELIGAEN: Thomas Myhre stortrives i Fredrikstad og får gode skussmål av FFK-trener Egil Drillo Olsen. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer