Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nytt norsk curlingtap

Dordis damer gikk på en kanadisk smell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Norge - Canada 8-10. Det ble en poengrik affære med ulykkelig norsk slutt da Dordi Nordby og hennes tre lagvenninner møtte Canada i kveld.

Camilla Holth, Marianne Rørvik og Marianne Haslum gjorde sitt beste, satte en del presise og gode steiner, og vi ledet faktisk så langt ute i kampen som slutten av den åttende omgangen.

Men da gikk det galt for skip Dordi.

Vår sistestein gikk i en guardstein foran boet og ble helt mislykket. Dermed kunne Canada enkelt ta tre poeng. Ett poengs ledelse var snudd til to poengs underläge.

I niende stjal de kanadiske jentene to nye poeng, og med fire poeng å ta igjen i den siste omgangen var kampen i realiteten avgjort til Canadas fordel.

Det norske kvinnelaget står nå med tre seire og to tap, og drømmen om semifinale er fremdeles i live.

Bare Sveits og Sverige har bedre statistikk, svenskene måtte attpåtil ha ekstraomganger for å slå svake USA.

Men vi tåler ikke mange flere tabbesteiner fra Dordi Nordby. I morgen venter vertsnasjonen Italia, og da bør det bli seier.

VIKTIG TREKLØVER: De tre mer ukjente, men langt fra uviktige jentene på det norske kvinnelaget i curling. Fra venstre Marianne Rørvik, Marianne Haslum og Camilla Holth. Foto: Scanpix
VIKTIG TREKLØVER: De tre mer ukjente, men langt fra uviktige jentene på det norske kvinnelaget i curling. Fra venstre Marianne Rørvik, Marianne Haslum og Camilla Holth. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!