Nytt norsk stafettgull.
- Livet passerte revy da jeg krysset målstreken

Seier'n er vår!

GULLGUTTER: Ole Einar Bjørndalen, Johannes Thingnes Bø og Tarjei Bø slipper jubelen løs når de forstår at ankermann Emil Hegle Svendsen har gjort jobben sin og levert et norsk VM-gull på stafetten i skiskyting i Holmenkollen.
GULLGUTTER: Ole Einar Bjørndalen, Johannes Thingnes Bø og Tarjei Bø slipper jubelen løs når de forstår at ankermann Emil Hegle Svendsen har gjort jobben sin og levert et norsk VM-gull på stafetten i skiskyting i Holmenkollen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Etter at de norske jentene imponerte stort med VM-gull på stafetten i Holmenkollen i går, var det de norske gutta som skulle forsøke å gjenta bedririften i dag. Og kvartetten Ole Einar Bjørndalen, Tarjei Bø, Johannes Thingnes Bø og Emil Hegle Svendsen hadde presset på seg:

Etter åtte av 11 VM-øvelser var det jentene som hadde levert Norges to eneste gullmedaljer i Holmenkollen - med sprintgullet til Tiril Eckhoff sist lørdag og gårsdagens stafettgull.

De norske gutta var naturlige favoritter på forhånd. Norge har vært på pallen i alle fire verdenscupstafettene tidligere i sesongen, og vunnet to av dem - og VM-historien forteller oss at Norge har tatt fem gull og fire sølv de ni siste mesterskapene.

Og gutta leverte!

Ankermann Emil Hegle Svendsen krysset mållinja 11,5 sekunder foran sølvvinner Tyskland.

- Det var helt ubeskrivelig deilig. Livet passerte revy da jeg krysset målstreken, sa en glad og lettet Emil Hegle Svendsen til NRK etter å ha sikret seieren.

- Ja, nervene var det verste jeg har oppevd, og kan ikke sammenlignes med noe. Dette gullet betyr utrolig mye for oss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer