Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nytt norsk U21-tap

Sturridge og Rose fikset 2-0 for sterkt engelsk mannskap.

NYTT TAP: Per Joar Hansens U21-landslag gikk på nok et tap. Denne gangen mot England.Foto: Erlend Aas / Scanpix
NYTT TAP: Per Joar Hansens U21-landslag gikk på nok et tap. Denne gangen mot England.Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer

Det norske U21-landslaget i fotball tapte 0-2 for England i Southampton sørdag.

Hele 17.996 tilskuere så at Daniel Sturridge sendte i England i ledelsen etter åtte minutters spill. Fem minutter før pause fastsatte Danny Rose sluttresultatet til 2-0.

Daniel Sturridge har scoret fire mål på sine tolv opptredener for Englands U21-lag. Spissen spiller i Chelsea, men var på utlån til Bolton sist sesong. Danny Rose, som scoret Englands mål nummer to, er Tottenham-spiller.

Torsdag tapte Norge 1-4 for Sverige.

SCORET MOT NORGE: Daniel Sturridge ga et sterkt engelsk U21-landslag ledelsen mot Norge i en kamp som endte 2-0 til vertene i Southampton. Her feirer han et mål i Bolton-trøya i Premier League. Foto: SCANPIX/AP Photo/PA, Clint Hughes
SCORET MOT NORGE: Daniel Sturridge ga et sterkt engelsk U21-landslag ledelsen mot Norge i en kamp som endte 2-0 til vertene i Southampton. Her feirer han et mål i Bolton-trøya i Premier League. Foto: SCANPIX/AP Photo/PA, Clint Hughes Vis mer

Landslagstrener Per Joar Hansen hadde gjort flere forandringer på laget som måtte se seg slått av Sverige.

Englands U21-lag blir ledet av Fabio Capellos assistent Stuart Pearce. Flere kjente engelske eliteseriespillere var med på laget som slo Norge, for eksempel Chris Smalling fra Manchester United og Kieran Gibbs fra Arsenal.

(NTB)