Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nytt poengtap for Deilas Celtic

Sløste med sjansene.

 MEN VA FAN:  John Guidetti reagerte muligens på samme måte som Johan Falk etter å ha bommet på en sjanse under dagens kamp. Foto: NTB Scanpix
MEN VA FAN: John Guidetti reagerte muligens på samme måte som Johan Falk etter å ha bommet på en sjanse under dagens kamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Celtic burde normalt valse over Ross County på hjemmebane, men slik gikk det ikke i lørdagens seriekamp. Ronny Deilas gutter sløste med sjansene og fikk bare med seg 0-0.

Selv om det skotske mesterlaget var overlegen i banespillet, slapp tabelljumboen unna uten baklengsmål. Det har vært Celtics problem den siste tiden. Laget sliter med å omsette spillemessig overtak i sjanser og scoringer.

Ofte blir det ettmålsseirer på «autopilot», men de siste to kampene har Celtic fått mer trøbbel enn som så. I forrige runde tapte Deilas lag 1-2 mot Dundee United.

Sistnevnte kunne utnyttet Celtics poengtap lørdag til å ta seg opp i ryggen på serielederen, men takket være serietoerens tap for St. Johnstone er avstanden på tabellen fem poeng.

Stefan Johansen spilte hele kampen for Celtic og var involvert i mye av det vertene foretok seg offensivt. Laget presset Ross County bakpå, men gjestene forsvarte seg godt.

Nærmest scoring kom Callum McGregor da han skjøt i tverrliggeren i det 50. minuttet. Returen traff John Guidetti, men den svenske spissen fikk ikke satt ballen på mål.

Kampen var Celtics siste for året. Men allerede 1. januar venter Partick Thistle på bortebane. Da bør serielederne prestere bedre enn i lørdagens kamp.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media