Nytt poengtap for Liverpool

Liverpool skapte flere store sjanser, men maktet ikke å score mot Newcastle.

FORTVILER: Mohamed Salah fortviler etter at Liverpool ikke klarte å score mot Newcastle. Foto: NTB
FORTVILER: Mohamed Salah fortviler etter at Liverpool ikke klarte å score mot Newcastle. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Newcastle - Liverpool 0-0 (0-0)

Uavgjortresultatet gjør at Liverpool går på nok et poengtap i Premier League. Forrige uke spilte de 1-1 mot West Bromwich.

Liverpool hadde flere gode muligheter til å avgjøre kampen, men maktet ikke å overliste Karl Darlow i Newcastle-målet.

- Liverpool hadde fortjent å vinne denne kampen, sa TV 2-kommentator Nils Johan Semb etter kampen.

Darlow ble kampens store spiller etter at han hadde flere utrolige redninger.

- Jeg er glad for å holde nullen og ta et poeng hjemme mot et tøft lag, sa Darlow til BBC Sports etter kampen.

- Vi hadde store sjanser. Vi spilte mot et godt lag, og jeg liker prestasjonen. Kan vi spille bedre fotball? Ja, men i denne kampen gjorde vi mer enn nok for å vinne, sa Jürgen Klopp til BBC Sports etter kampen.

Liverpool leder fortsatt Premier League med 33 poeng.

Store sjanser

Etter å ha gått på et bittert poengtap sist mot West Bromwich, var Liverpool revansjelystne da de gjestet St. James' Park og Newcastle.

Men det var Newcastle som skulle åpne kampen best. Callum Wilson var blant annet tidlig frampå for vertene og var nære ved å føre hjemmelaget opp i ledelsen. Men på tross av en positiv åpning for Newcastle, tok Liverpool over føringen i kampen.

Mohamed Salah hadde blant annet en stor mulighet til å føre Liverpool opp i ledelsen da han kom alene med keeper. Men Salah klarte ikke å overliste Karl Darlow i Newcastle-målet, som vartet opp med en fantastisk redning.

Jaktet vinnermålet

Det tok 20 minutter etter pause før andre omgangs første sjanse skulle komme. Nok en gang var det Salah som fikk den, men egypteren satt ballen like utenfor mål fra skrå vinkel.

Mot slutten av kampen skulle sjansene komme på løpende bånd.

Newcastle har nesten scoret halvparten av målene sine denne sesongen i det siste kvarteret av kamper, og de var svært nære også i kveld. Ciaran Clark headet mot mål, men Allison vartet opp med en god redning.

Begge lag hadde sine farligheter mot slutten av kampen, men klarte ikke å score. Dermed ender det med poengdeling og 0-0.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer