Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nytt protestdrama

Kongsvinger brukte en spiller som ikke sto oppført på dommerkortet da laget slo Kjelsås 1-0 i går. Kjelsås har allerede varslet at de vil legge inn protest til Norges Fotballforbund (NFF).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dommer Thor Håversen bekreftet at KIL-spilleren Pål Stadsnes ikke sto oppført på dommerkortet. Stadsnes kom inn som innbytter for KIL i det 73. minutt. KIL avgjorde kampen i det 90. minutt ved midtstopper Vidar Evensen.

Saken som nå kommer seilende inn på NFFs bord er til forveksling lik saken hvor Start fikk medhold i sin protest mot Molde.

Kjelsås-trener Stig Mathisen sa i går at klubben vil levere inn protest.

- Vi kommer nok til å protestere. Jeg ser på denne saken som et analogt tilfelle av Start-saken. Jeg vet ikke hvordan NFF vil behandle vår sak, men når forbundet har lagt seg på en slik klønete saksbehandling må de vel gjøre det samme med vår sak.

De tre poengene Kjelsås trolig blir tilkjent fra kampen mot KIL, kan bli svært viktige for klubben i bunnstriden i 1. divisjon.

(NTB)