Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nytt Real-bud på Nistelrooy

Klubbens endelige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid har ikke gitt opp å sikre seg Manchester Unites Ruud van Nistelrooy. Nå har klubben økt budet på nederlenderen.

Det nye budet lyder ifølge den spanske sportsavisen As på rundt 130 millioner kroner. Avisen mener også å vite at Reals sportsdirektør Pedrag Mijatovic skal ha gitt United-sjef David Gill klar beskjed om at budet er klubbens endelige.

United-ledelsen har tidligere takket nei til et bud fra Real Madrid fordi det ikke matchet prislappen på rundt 170 millioner kroner. Spørsmålet er om det siste forsøket lykkes.

30-åringen fra Nederland har selv bedt om å få forlate United etter at han kom på kant med manager sir Alex Ferguson før VM. Skotten har på sin side sagt at det er uaktuelt å la nederlenderen gå uten at det kommer en solid overgangssum på bordet.

Ferguson sa nylig at han ikke ville ha noen problemer med at Nistelrooy blir i klubben.

De siste dagene har i tillegg en rekke medier spekulert i at Bayern München er i førersetet med hensyn til å sikre seg den ettertraktede spissens signatur. Manager Uli Hoeness bekreftet mandag at klubben har lagt inn et bud på nederlenderen.

– Han vil spille for oss. Samtidig er vi fortsatt rundt 60 millioner unna prisen United forlanger. Nå er uansett ballen hos dem, sa han.

(ANB-AP)

OVERGANGSFARSE: Manchester United, Real Madrid eller Bayern München? Det vet ikke en gang Ruud van Nistelrooy selv. Foto: REUTERS
OVERGANGSFARSE: Manchester United, Real Madrid eller Bayern München? Det vet ikke en gang Ruud van Nistelrooy selv. Foto: REUTERS Vis mer