Nytt seierskyss ligger i lufta etter V75-3

Sverre Hjørnerød har hatt en rekke gode kaldblodstravere tross sin unge alder. Kapable Kasper er raskest av alle i V75-3 på Biri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sammen med samboer Thea M. Kulblik og broren Jonas har han Kasper og Jesper Mollyn, samt en toåring på stallen på gården Hjørnerød i Fredrikstad.Tidligere har han vært bortskjemt med gode hester som Mentor Mollyn, Frigg Mollyn og Hyper Artig. På Hjørnerød oppdretter de hestene selv. Selvgjort er definitivt velgjort.

Kasper Mollyn har tilhørt årgangstoppene som 3- og 4-åring. Han travet rekordraske 1.23,0 over 1600 meter autostart på Forus i sin nest siste start. Det førte et øyeblikk til at trener Sverre Hjørnerød ble en smule bekymret. Han var rett og slett redd for at Kasper Mollyn skulle være for god for tidlig. Han var redd for at hesten skulle ha travet for fort i så ung alder og eventuelle konsekvenser dette ville medføre.

- Ja, jeg var det, men det gikk fort over, ler treneren.

- Løpet sist på Leangen ble for tøft, men jeg må jammen si jeg var imponert over hvor lenge han holdt der også, sier Sverre Hjørnerød til Dagbladet.no.

- Han måtte bruke speeden sin for tidlig og ble naturlig nok trøtt til slutt. Da hadde han ikke startet på to måneder, og jeg synes det var tøft gjort å holde til femti meter fra mål. Han hadde bare bedrevet tiden med å bedekke hopper og hadde ikke vært på banen for hurtigkjøring en gang før den starten, informerer Hjørnerød.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer