Nytt Shampo-poeng

LOS ANGELES: Toronto-Columbus 2-2. Espen Knutsen la en nydelig målgivende pasning og var god da Columbus spilte uavgjort i Toronto i natt.

Shampo skapte det første målet da han stjal pucken 1,23 minutter ut i kampen.

Nordmannen dempet nydelig en flyvende puck som var på vei ut av den offensive sonen og bråsnudde. Deretter dro han av en Toronto-spiller og la en strålende pasning til Geoff Sanderson som sendte pucken på tvers over til Robert Kron som bare kunne skyve pucken inn til 1-0-ledelse. Og ett av sesongens vakreste Columbus-mål.

- Kjempespill av Espen, sier Kron til Fox Sports.

Og de 19 310 hjemmetilskuerne i Air Canada Centre pep da spillerne gikk til første pause.

Burde scoret

Toronto utliknet midtveis i andre periode. Espen var på isen og prøvde å avverge, men rakk ikke fram til Toronto-backen Tomas Kaberle som snek seg fram til scoringsposisjon.

Og Toronto tok ledelsen i overtall fem minutter ut i tredje periode. Før Tyler Wright utliknet med et kanonskudd fem minutter seinere.

Kampen gikk til sudden death der Columbus var nærmest scoring. Men det endte 2-2.

Shampo spilte en veldig god kamp og burde fått flere målgivende pasninger. Men lagkameratene var rause.

Espen burde også scoret da han ble stående helt alene foran Toronto-keeper Glenn Healy i overtallsspill i starten av andre periode. Men Healy hentet fram dagens redning og stoppet pucken.

Lemieux tvilsom

På lørdag kommer Pittsburgh Penguins på besøk til Nationwide Arena. Men Mario Lemieux blir trolig igjen hjemme i Pittsburgh. Super-Mario, som scoret to mål mot Minnesota i natt, sliter med en vond rygg.

Og siden Penguins spiller en tøff kamp mot New Jersey i morgen melder Columbus-kanalen WBNS at det bare er 25 prosent sjanse for at Lemieux spiller mot Shampo på lørdag. Ifølge WBNS velger han trolig å spille i morgen og hvile på lørdag.

  • Shampo har notert seg for 24 målgivende pasninger og sju mål denne sesongen.
  • Blåjakkene tar toget til Detroit i dag og møter Red Wings i morgen.
  • Espen spilte 14,29 minutter i natt.