Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nytt Shampo-tap

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Florida-Columbus 2-0. Espen Knutsen spilte en god defensiv kamp, men sleit med å skape sjanser i natt. Dermed tapte Blue Jackets sin tredje kamp på rad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Shampo og lagkameratene har nytt fire kampfrie dager i Florida-sola. Detsyntes i National Car Rental Center i natt. Blåjakkene virket slappe, og hadde problemer med å få til noe offensivt spill.

Espen Knutsen hadde riktignok kampens første sjanse da han lurte vekk to Florida-spillere og skjøt knallhardt over mål.Men ellers skapte Shampos rekke svært lite, til tross for at Geoff Sanderson var tilbake etter skade.

Trøkk

Men Espen gjorde en god jobb i egen sone. I starten av tredje periode forhindret han en baklengs da han fikk slått på kølla til Olli Jokinen som alle trodde kom til å score da han fikk stå alene med keeper.

- Strålende backcheck av Knutsen. Der reddet han nok en baklengs, sier Fox Sports' tv-kommentator Steve Konroyd.

Midtveis i tredje periode måtte Espen tåle en enorm kroppstakling fra Peter Worrell (111 kilo, 198 centimeter). Nordmannen så stjerner, men klarte å finne veien tilbake til spillerbenken. Og han var tilbake på isen i neste bytte.

Ny trener

Men Florida Panthers var klart best, sjøl om begge Bure-brødrene sto over med skade. Florida har hatt en dårligere start på sesongen enn Columbus, og sparket treneren tidligere i uka. Den nye sjefen er Mike Keenan som blant annet har en Stanley Cup med New York Rangers på merittlista. Med seg som assistent har han den tidligere Norge-treneren George Kingston.

I natt scoret Kevyn Adams og den svenske nykommersensasjonen Kristian Huselius målene.

- Det var veldig skuffende innsats fra vår side, oppsummerer Columbus-trener Dave King overfor AP.

I dag møter Columbus Tampa Bay.

Nattas Shampo-tall: 0 poeng, 15,51 minutter spilletid, -1 i +/-.

Hele Norges coronakart