Nytt Shampo-tap

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Columbus-Vancouver 1-5. Columbus ble utklasset av Vancouver i natt. Espen Knutsen var ikke involvert i blåjakkenes scoring.

Columbus fortsetter sin ustabile vårsesong. Etter en god innsats i seieren over Pittsburgh tidligere i uka, ble laget nok en gang utklasset i natt.

Kampen startet bra for Columbus da Rusty Klesla pirket inn en retur på et skudd fra Robert Kron. Og hjemmelaget ledet 1-0 etter bare 1,34 minutter.

Men det var alt de 18 136 frammøtte hadde å glede seg over. Det var forøvrig den 50. utsolgte kampen på rad i Nationwide Arena.

Straffe

Sluttspill-sultne Vancouver ledet 2-1 etter første periode. Og i starten av midtperioden fikk laget et mål som burde vært annullert for keeper-interference.

Columbus-keeper J.F. Labbe ble byttet ut på stillinga 1-4 etter tolv minutter av perioden. Og erstatter Ron Tugnutt slapp inn sitt første skudd et par minutter seinere.

1-5 ble også sluttresultatet.

Mike Sillinger hadde sjansen til å redusere da han fikk et billig straffeslag av dommeren i sluttperioden. Men Vancouver-keeper Dan Cloutier reddet.

Shampo spilte i rekke med Geoff Sanderson og Grant Marshall. De utmerket seg verken positivt eller negativt.

Espen har bare registrert ett poeng i de siste sju kampene.

I morgen kommer Calgary på besøk til Columbus.

Nattas Shampo-tall: 0 poeng, 20,18 minutter spilletid, -2 i +/-.

Vancouvers mål ble scoret av Ed Jovanovski, Jan Hlavac, Brendan Morrison, Markus Näslund og Matt Cooke.