Nytt sjokk for Shampo

Västra Frölunda- Djurgården 8- 1. Ikke før hadde Shampo og Djurgården kommet seg over 1- 8-tapet i den første SM-kvartfinalen, før de tapte med samme sifre igjen.

Av svenske hockeyeksperter var kvartfinalene mellom göteborgslaget Frölunda og stockholmslaget Djurgården på forhånd utpekt som den moralske SM-finalen.

Men så langt har Shampo & Co. tapt 2- 16 over to kamper - og er på god vei til å bli feid ut av SM-sluttspillet på pinligste vis.

Best av sju

SM-kvartfinalene spilles i best av sju kamper, men det skal mer enn et under til for at Shampo og Djurgården skal snu dette.

Etter det første 1- 8 tapet er det lov å skylde på både arbeidsuhell og en dårlig dag. Men 2- 16 over to kamper ligger det ikke mange tilfeldigheter bak ...

Da er motstanden ganske enkelt både to og tre nummer for stor.

Full jubel

Med settsifrene 2- 0, 5- 1 og 1- 0 lekte Västra Frölunda til full jubel for hjemmefansen i Scandinavium med gjestene fra Stokholm.

Djurgården-trener Niklas Wikegård hevder likevel at de ikke har tenkt å kaste inn håndkleet.

- Sifrene tenker jeg ikke på. Nå må vi bare finne tilbake til vårt gamle spill.

Keeperbytte

Til neste kvartfinale fredag varsler han keeperbytte, etter at Bjørn Bjurling ikke hadde noen god dag i går, og ble byttet ut med Petter Rönnquist foran tredje periode. Det lyktes ikke Dagbladet å få tak i Shampo i går kveld.

NYTT SVIENDE TAP: Espen «Shampo» Knutsen blir tatt hardt av Frölundas Anti-Jussi Niemi.