Nora Mørk ute i flere måneder

Nytt skademareritt for Nora Mørk: Må operere igjen

Nora Mørk har pådratt seg en leddbåndsskade i kneet og må belage seg på en ny operasjon. - Jeg kan ikke tro at jeg har så mye uflaks, sier den norske håndballstjerna.

Nora Mørk hjelpes av banen etter at hun fikk en smell i kneet i sin debut for Bucuresti søndag. Foto: Alex Nicodim / NTB scanpix
Nora Mørk hjelpes av banen etter at hun fikk en smell i kneet i sin debut for Bucuresti søndag. Foto: Alex Nicodim / NTB scanpixVis mer

Den norske håndballprofilens klubb CSM Bucuresti bekrefter på sine nettsider mandag formiddag at Mørk igjen har vært uheldig.

«I dag har spilleren gjennomgått en grundig medisinsk sjekk, og resultatet var det vi alle fryktet: Et leddbånd i kneet er alvorlig skadd, skriver klubben.

Videre heter at Mørk nå må gjennom en ny operasjon, og at hun deretter vil måtte ta en pause fra håndballen i «noen måneder».

Omfanget av skaden ble avdekket under en MR-undersøkelse mandag.

Hovedpersonen har ikke besvart Dagbladets henvendelser mandag, men sier sørgmodig til klubbens hjemmeside:

- Jeg kan ikke tro at jeg har så mye uflaks. Jeg er veldig lei meg for at denne skaden dukket opp, akkurat nå som alt gikk bra og jeg var i god form, sier Mørk.

28-åringen spilte sin første kamp for Bucuresti i den rumenske supercupen søndag. Der gikk det galt. Hun ble hjulpet av banen og fikk behandling.

Mørk kom til Bucuresti fra Györ i sommer. Hun spilte ikke EM i Frankrike i fjor. Da var hun ute på grunn av en alvorlig kneskade. Den pådro hun seg i februar i fjor.