Nytt skadesjokk for Arsenal

Podolski ute i tre uker.

 LEI SMELL:  Arsenal-spiss Lukas Podolski måtte byttes ut bare få minutter ut i andre omgang under gårsdagens oppgjør mot Fenerbahce på Emirates. Tyskeren forventes å være ute i tre uker med en hamstring-skade. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS
LEI SMELL: Arsenal-spiss Lukas Podolski måtte byttes ut bare få minutter ut i andre omgang under gårsdagens oppgjør mot Fenerbahce på Emirates. Tyskeren forventes å være ute i tre uker med en hamstring-skade. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNISVis mer

Arsenal hadde få problemer med å slå ut tyrkiske Fenerbahce over to kamper i kvalifiseringen til årets Champions League.

Etter å ha nærmest avgjort duellen på bortebane med 3-0, slo The Gunners til med en komfortabel 2-0-seier under gårsdagens møte på Emirates, og er dermed klare for gruppespillet i Champions League med solide 5-0 sammenlagt.

Seieren i London kom likevel med en kraftig bismak.

Arsenals tyske spiss Lukas Podolski, måtte nemlig ut på båre bare få minutter ut i andre omgang med en lei hamstring-skade, og skal etter rapportene være ute i tre uker.

Det er dårlig nytt for manager Arsene Wengers offensiv, som allerede har Alex Oxlade-Chamberlain og Mikel Arteta ute med skader fra før.

Som om ikke det var nok, måtte franskmannen også se Jack Wilshere og gårsdagens tomålsscorer Aaron Ramsey, rusle småskadet av banen etter gårsdagens oppgjør mot det tyrkiske storlaget.

Wenger håper imidlertid at begge er klare til dyst igjen så fort som mulig.

- Podolski er definitivt ute i tre uker. Jeg vet ikke hvor alvorlig skadene til Wilshere og Ramsey er, men jeg håper begge er klare til kampen mot Tottenham på søndag, sa Wenger til The Telegraph etter gårsdagens match.