Nytt Steffen-tap

Tottenham- Crystal Palace 0- 1. Tjue minutter før slutt kunne Steffen Iversen brutt Tottenhams tapsrekke. Men skuddet snek seg utenfor krysset, og sekunder seinere ble Steffen vinket av banen av sin nye sjef.

Alt lå til rette for seier i går: Nye manager. Midtbanemotoren Darren Anderton var tilbake etter skade. Det samme var stjernespissen Les Ferdinand, på topp sammen med Steffen Iversen for første gang siden august.

Tam Ferdinand

Men Ferdinand brukte sine 90 minutter på å vise at kampformen er et godt stykke unna. Han bekreftet Tottenhams scoringsproblemer ved på brenne flere store muligheter. Særlig midtveis i første omgang, da Steffen headet en crossball ned på lissene til sin spissmakker - som dundret ballen i nettveggen fra kort hold.

Nordmannen kunne selv reddet premieredagen til manager Gross 20 minutter før slutt. Han fikk ballen i umarkert posisjon inne i straffefeltet, men skuddet smøg seg like utenfor.

Det var det siste Steffen fikk gjøre før han ble sendt i dusjen.

God start

Tottenham åpnet lovende på White Hart Lane. Med stort tempo og god David Ginola-regi kjørte de over Crystal Palace. Men scoringene satt like langt inne som de har gjort hittil i sesongen.

I stedet scoret gjestenes Neil Shipperley, og sørget for at Spurs fortsatt må tilbake til 19. oktober for å finne siste Premier League-seier.

Så gjenstår det å se om den annonserte jerndisiplinen til Christian Gross, med flere og tøffere treninger, er det som skal til for å snu Tottenhams leie tapsrekke.

  • CRYSTAL PALACE er ligaens beste bortelag. Samtidig er Palace det sletteste hjemmelaget i serien. På seks forsøk er det blitt null seirer og bare tre uavgjort på Selhurst Park.