Nytt storspill av bridge-Martin

Snuser på USA-toppen i San Diego - banket det norske landslaget.

BRIDGE-ENTUSIAST:  Martin Andresen kan spille kortene sine også utenfor fotballbanen. Her i en bridgeturnering på Stabekk. Arkivfoto: FREDRIK NAUMANN/DAGBLADET.
BRIDGE-ENTUSIAST: Martin Andresen kan spille kortene sine også utenfor fotballbanen. Her i en bridgeturnering på Stabekk. Arkivfoto: FREDRIK NAUMANN/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Midt i haugen med Vålerenga, men rett til topps med den store hobby-lidenskapen: søndag vant Martin Andresen første del av det åpne amerikanske høstmesterskapet i bridge.Sammen med «proffen» Tor Helness gikk Vålerenga-sjefen til topps blant 328 bridgepar i første etappe av mesterskapet i San Diego i California.

To amerikanske par kom på plassene bak Helness og Andresen.

Fra 17. plass til toppsMesterskapet startet fredag, og før siste sesjon av Bobby Nail Life Master Pairs lå Andresen og Helness bare på en 17. plass.

- En fantastisk avslutning med hele 68,31 prosent score på de siste 26 spillene, suste de til topps, rapporterer nettstedet Bridge i Norge fra den amerikanske vestkysten.

Nytt storspillMartin Andresen fortsatte storspillet i San Diego mandag, og det helnorske laget hans (Martin Andresen, Arve Farstad, Harald Nordby og Jon Aabye) ligger på sjetteplass etter første spilledag i Open Board-a-Match, en turnering med 120 lag.

- Andresen er dermed bedre plassert enn alle de seks norske landslagsspillerne som også deltar i det amerikanske mesterskapet Fall Nationals, melder Dagbladets bridgemedarbeider Boye Brogeland, ringside i San Diego. Mesterskapet fortsetter i én uke til, med tre nye hovedturneringer der den avsluttende Reisinger Board-a-Match er den mest prestisjefulle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer