Nytt tap for futsallandslaget

Kan fortsatt gå videre.

Kan fortsatt gå videre: Norge må slå Slovakia samtidig som Tsjekkia slår Romania for å gå videre i EM-kvalifiseringen. Foto: Guttorm Lende
Kan fortsatt gå videre: Norge må slå Slovakia samtidig som Tsjekkia slår Romania for å gå videre i EM-kvalifiseringen. Foto: Guttorm LendeVis mer

(Dagbladet): Romania-Norge 3-1 (1-0)

Norges futsallandslag spilte i dag sin andre kamp i EM-kvalifiseringsen i Romania i kveld. På andre siden av banen stod hjemmehåpet Romania.

Rundt 2000 tilskuere fikk se hjemmelaget ta ledelsen etter snaut tre minutter. En ledelse som holdt seg til pause. Landslagstrener Esten O. Sæther var misfornøyd med forsvarsspillet til guttene i den første kampen, det var ikke tilfelle i dag.

- Vi gjør nok en god kamp her nede. Første omgang var en strålende omgang fra vår side. Vi har dessverre litt problemer med å sette sjansene vi får, sier Sæther.

Kan bli nummer to I den andre omgangen var ikke Norge dristige nok i kantspillet sitt, og laget kom etter hvert under med 0-3. Det ble med en redusering like før slutt, noe som gir håp før den siste kampen.

God stemning: Norge ble møtt av 2000 elleville hjemmesupportere i kampen mot Romania. Foto: Guttorm Lende
God stemning: Norge ble møtt av 2000 elleville hjemmesupportere i kampen mot Romania. Foto: Guttorm Lende Vis mer

- Jeg er glad for at vi scorer det målet. Nå kan vi bli nummer to i gruppa, sier Sæther.

Norge har fortsatt muligheter til å gå videre fra gruppa, på tross av to tap i de første kampene. Laget er avhengig av minst tomålsseier mot Slovakia i den siste kampen, samtidig som Tsjekkia slår Romania.

-Vi har troa på avansement. Det er mye som skal klaffe, men målet er helt klart å bli nummer to i gruppa, sier Sæther.