Nytt tap for Shampos gutter

To Vålerenga-tap på rad.

Vålerenga møter motvind. Med 3-4-tap borte mot Frisk Asker har Espen Shampo Knutsens gutter to strake tap.

– Vi ser halvseige ut. Det har vært mange kamper og landslagsspill for flere av gutta. Det har vært rovdrift på spillerne, og det merker vi nå, sier Knutsen til NTB.

VIF er fortsatt serieleder, men tapene mot Stavanger og Frisk Asker gir Storhamar muligheten til å kutte gapet. Vålerenga har 55 poeng, Storhamar 48.

Chris Allen avgjorde til Frisks fordel i overtallsspill etter 47.32. VIF hadde ledet både 2-0 og 3-2, men klarte ikke ro i land poengene. Frisk på sin side er i draget. I forrige runde slo laget Storhamar.

Stjernen utspilt

Comet er også i dytten. Haldenserne vant 7-0 i Østfold-derbyet mot Stjernen og kan notere seg for seks strake serieseirer. I løpet av drøyt ti minutter i midtperioden scoret Comet hele fem ganger.

– Vi blør for hverandre og er vonde å møte nå, sier Comet-trener Jens Näslund til NTB.

– Etter 3-0 var det aldri noen tvil. Dette var utspilling. Vi spiller utrolig bra hockey, og det er alltid deilig med derbyseier, fortsetter Näslund.

- ROVDRIFT: Espen Knutsen mener Vålerenga nå merker det tøffe kampprogrammet. Foto: SCANPIX
- ROVDRIFT: Espen Knutsen mener Vålerenga nå merker det tøffe kampprogrammet. Foto: SCANPIX Vis mer

Stjernen kom til en del skudd, men fra vanskelig posisjon. Dessuten var målvakt Pål Grotnes i det umulige hjørnet og stanset alle gjestenes skudd.

Det haglet med utvisninger i Halden ishall. Comet satt 47 minutter i «fryseboksen», kriserammede Stjernen 49. Gjestene fra Fredrikstad har tapt sju av sine åtte siste kamper.

Starcks første

Kristoffer Starck scoret sitt første mål for sesongen da Sparta Sarpsborg vant 6-3 mot Furuset. Sarpsborg-gutta drepte kampen i midtperiode. Den vant de 5-1.

Lillehammer vant 4-2 i bunnoppgjøret mot TIK. Jan Sochor nettet tre av LIKs mål.

(NTB)