Nytt tap for Ståles FCK

Nå snakker Solbakken om sølv.

FCK-krisen fortsetter. I dag ble Randers for sterke med 2-1-seier, og nå snakker Ståle Solbakken om sølv.

Nordmannen er hardt presset og har også fått tilhengerne mot seg. De blir nok ikke gladere av at han tre dager etter semifinaletapet i cupen ser ut til å ha gitt opp gullkampen mot AaB.

- Det ser vanskelig ut, det må vi innse. Jeg tror ikke vi skal tenke så mye på gullet lenger. Vi må i stedet ta en kamp av gangen, sa nordmannen.

- Vi er inne i en blindgate, og nå trenger vi en suksessopplevelse. Prestasjonsmessig var dette et stort tilbakesteg etter kampene mot OB og Esbjerg, sa han.

Det var et blodfattig FC København-lag som tapte kampen i Randers.

Solbakken sonet karantene etter et raseriutbrudd i cupsemifinalen onsdag, og på sin tribuneplass ved siden av klubbsjef Flemming Østergaard kom han flere ganger med sinte og frustrerte utbrudd.

Søren Berg ga hjemmelaget ledelsen ved pause. Morten Nordstrands utligning ga Solbakken håp om poeng, men i sluttminuttene avgjorde Fabinho for hjemmelaget.

Dermed har AaB mandag sjansen til å gå opp i åtte poengs ledelse. Det skjer om laget vinner bortekampen mot cupfinalist Esbjerg.

NEDTUREN FORTSETTER: Onsdag ble Ståle Solbakken sendt på tribunen etter cup-exit mot Esbjerg. I dag tapte FC København igjen, mot Randers i serien. Dermed har Solbakken sluttet å snakke om gull. Foto: SCANPIX
NEDTUREN FORTSETTER: Onsdag ble Ståle Solbakken sendt på tribunen etter cup-exit mot Esbjerg. I dag tapte FC København igjen, mot Randers i serien. Dermed har Solbakken sluttet å snakke om gull. Foto: SCANPIX Vis mer

(NTB)

Nytt tap for Ståles FCK