Nytt tap for Zucca og Rangers

Nordmannen sto for store sjanser - men ingen mål.

LYKKES IKKE: Mats Zuccarello Aasen var nære på flere ganger, men klarte ikke å score for New York Rangers i kampen mot LA Kings. Foto; Pontus Höök / NTB scanpix
LYKKES IKKE: Mats Zuccarello Aasen var nære på flere ganger, men klarte ikke å score for New York Rangers i kampen mot LA Kings. Foto; Pontus Höök / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Presset var enormt på Mats Zuccarello Aasen (26) og New York Rangers før nattens kamp i Madison Square Garden. De hadde tapt de to første av de sju finalekampene i National Hockey Leagues (NHL) Stanley Cup mot Los Angeles King på bortebane.

Sluttminuttene bar preg av at Rangers ikke hadde klart å sette pucken i nettet, og det ble gjort iherdige forsøk blant annet fra Zuccarello. Kampen endte 0-3 til bortelaget.

Nå må Rangers vinne fire kamper på rad for å vinne Stanley Cup.

Store sjanser Hjemme i sin egen storstue hadde Rangers umiddelbart publikum i ryggen.

Og fra starten av første periode forsøkte de å ta føringa og hadde flere store sjanser uten å få pucken i mål. Zuccarello hadde et skudd som strøk utenfor stolpen.

Så i siste spilleminutt av perioden, mens Rangers er i overtall, klarer Kings-spiller Jeff Carter å score. Madison Square Garden blir øredøvende stille.

Knapt fem minutter inn i andre omgang øker Jake Muzzin til 2-0 for Kings. Både Rangers og Kings har noen store sjanser, men uten å treffe nettmaskene. Mange mente før finalekampene at Kings var favoritten, og nå begynte det for alvor å se mørkt ut for New York-laget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer