Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nytt trenerskifte for Aleesami

For 12. gang på to år får Palermo en ny trener.

NY TRENER: Palermo-spiller Haitam Aleesami har fått sin tredje keeper denne sesongen. Her for Norge mot Tyskland i september, mot Julian Brandt. Foto: Federico Gambarini / dpa / NTB Scanpix
NY TRENER: Palermo-spiller Haitam Aleesami har fått sin tredje keeper denne sesongen. Her for Norge mot Tyskland i september, mot Julian Brandt. Foto: Federico Gambarini / dpa / NTB Scanpix Vis mer

Palermo erstatter Diego López med Diego Bortoluzzi – Serie A-klubbens fjerde hovedtrener for sesongen.

Norske Haitam Aleesami spiller for det italienske laget, som har tatt ett poeng på åtte seriekamper og ligger nest sist i ligaen.

I et desperat forsøk på å snu trenden og unngå nedrykk bytter Palermo trener for tredje gang siden sesongstarten. Bortoluzzi har fra før vært assistenttrener i klubben i tre perioder.

Denne sesongen startet med Davide Ballardini som trener i to kamper før Roberto De Zerbi overtok. Han var trener til november og ble erstattet av Eugenio Corini, som igjen ble byttet ut med López i januar. Lopez fikk ti kamper i førersetet.

I tillegg er sportsdirektør Nicola Salerno ferdig i klubben. Palermo har også fått ny klubbpresident i den amerikansk-italienske entreprenøren Paul Baccaglini, som fullfører oppkjøpet av klubben senere i måneden.

Palermo har hatt 12 managere på de to siste årene.

(NTB)