Nytt Tsjekkia-tap for Norges hockeygutter

3-6.

NY SMELL: Norge og trener Petter Thoresen lyktes ikke med å beseire Tsjekkia. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
NY SMELL: Norge og trener Petter Thoresen lyktes ikke med å beseire Tsjekkia. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det norske ishockeylandslaget hang bedre med i midtperioden mot Tsjekkia torsdag, men måtte konstatere 3-6-tap.

Det norske laget klappet sammen i midtperioden mot Tsjekkia onsdag, men hang bedre med torsdag. Mot slutten røynet det likevel på for Petter Thoresens mannskap.

Jan Kolar ga hjemmelaget ledelsen 16 minutter ut i første periode før Jørgen Karterud utlignet til 1–1 like etter da han luktet en retur og satte pucken i åpent mål.

Tsjekkia gikk rett i angrep og drøyt ti sekunder utnyttet vertene en grov norsk feilpasning. Til slutt satte Michal Repik pucken i mål til 2-1.

Bedre i midtperioden

I midtperioden onsdag satte Tsjekkia inn fire mål, men onsdag var det kun Tomas Kundratek som maktet å sette pucken i mål da han la på til 3-1 18 minutter ut i perioden.

Det norske laget fikk en verst tenkelig start på siste periode da Jakub Lev utnyttet et tsjekkisk overtallsspill og satte inn 4-1.

Like etter scoringen måtte to tsjekkiske spillere ut i utvisningsboksen med kort mellomrom og Thomas Valkvæ Olsen utnyttet overtallet fem mot tre og reduserte til 2-4 fem minutter ut i perioden.

Kom ikke nærmere

Tsjekkia giret opp etter reduseringen og satte inn 5-2 og 6-2 ved Robin Hanzl og Robert Kousal.

Sondre Olden reduserte til 3-6 tolv minutter ut i siste periode da hans skudd gikk inn under armen på Tsjekkia-målvakt Dominik Furch, men det norske laget klarte aldri å komme nærmere.

I forrige uke kunne landslagstrener Petter Thoresen glede seg over 5-1 og 5-2 i to treningskamper mot Tyskland, men i kampene mot Tsjekkia måtte han klare seg uten flere av de norske landslagsprofilene som er opptatt med sluttspill for sine respektive klubblag.

Rett etter påske samles det norske landslaget på nytt. Da venter det to kamper mot Danmark.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer