Nytt United-bud på Hargreaves

Møter Bayerns krav.

(Dagbladet.no) Den tyske tabloidavisa Bild siterer i dag Bayern München-president Karl-Heinz Rummenigge på at klubben har mottatt et bud fra Manchester United på 19,7 millioner pund, eller i underkant av 250 millioner norske kroner, for Owen Hargreaves.

Budet kommer etter at Franz Beckenbauer tidligere denne måneden skrev i sin spalte i Bild at klubben ville la Hargreaves gå for rundt 250 millioner kroner .

Men Rummenigge insisterer fortsatt på at Hargreaves likevel ikke får dra i overgangsvinduet i januar.

- Vi får se til sommeren hva som skjer, sier Rummenigge til Bild.

Vil så gjerne dra 

Owen Hargreaves selv fortsetter å være åpen om sitt ønske om å dra til Manchester.

- Det er blitt kjent at Manchester United har kommet med et bud på meg, og jeg setter selvfølgelig pris på at en slik klubb er interessert, sier Hargreaves til BBC.

Hargreaves har vært i Uniteds søkelys i lang tid, og midtbanespilleren uttrykker stor beundring for Ferguson og spillerne i Manchester.

ØNSKER SEG TIL ENGLAND: Owen Hargreaves drar gjerne til Manchester for å spille for Alex Ferguson. Men Bayern München avviser at en overgang er aktuelt, i alle fall ikke før i sommer. Foto: EPA
ØNSKER SEG TIL ENGLAND: Owen Hargreaves drar gjerne til Manchester for å spille for Alex Ferguson. Men Bayern München avviser at en overgang er aktuelt, i alle fall ikke før i sommer. Foto: EPA Vis mer

- United har utviklet seg til et utrolig godt lag, og Cristiano Ronaldo er sannsynligvis en av de beste spillerne i Europa akkurat nå. Jeg tror enhver spiller ville ønske å spille med slike talenter og for en manager som Alex Ferguson, sier Hargreaves.

- Men dette er ikke i mine hender, det er opp til klubben å avgjøre dette.

Hargreaves har kontrakt med Bayern München til 2010.