Bilal Njie (19) på vei bort

Nytt VIF-talent glipper for Deila

Skal ha fått tilbud tre ganger, men har takket nei.

SESONGOPPKJØRING: Ronny Deila og Vålerenga trener for tida på La Manga i Spania. Foto: NTB Scanpix
SESONGOPPKJØRING: Ronny Deila og Vålerenga trener for tida på La Manga i Spania. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Talentet Bilal Njie (19) er sterkt ønsket i Vålerenga. Han delvis herjet for Vålerenga 2 forrige sesong med fem mål og ni assist. Men nå ser han ut til å glippe for trener Ronny Deila.

Ifølge Dagbladets opplysninger har Njie takket nei til tre tilbud fra klubben. Samtidig er han ønsket av minst tre andre klubber i Eliteserien. Trolig vil det skje noe med det første.

- Vi har i lang tid prøvd å signere ham videre hos oss, og derfor har han stående kontraktstilbud hos seg fortsatt. Men per nå har vi ikke klart å finne fram til en felles enighet. Dermed står Bilal foreløpig fritt til å velge hvor veien går videre, skriver sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen i en tekstmelding til Dagbladet.

Reaksjoner

Det vakte reaksjoner hos fansen da talentet Herman Stengel (22) forsvant til Strømsgodset etter forrige sesong. Nå er et nytt VIF-talent på vei vekk. Etter det Dagbladet forstår skal han ha følt at mulighetene til å bli satset på er større i andre klubber. Avgjørelsen skal ha falt mange i VIF-miljøet tungt for brystet.

- Bilal er en Vålerenga-gutt som vi ønsker å beholde i klubben, slår Ingebrigtsen fast. Men unggutten – som både kan brukes som kant, spiss og i en 10-er rolle – skal ikke la seg rikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.