Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nytt VIF-tap med Shampo på tribunen

Alt om søndagens hockeyrunde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lillehammer lå under 0-3, men anført av en 18 år gammel trønder slo de tilbake og vant komfortabelt over Comet.

Inge Stokvik hadde gitt Comet 3-0 etter 24 minutter i Kristins Hall og alt så bekmørkt ut for Lillehammer.

Da tok 18 år gamle Andreas Martinsen tak og reduserte haldenlagets ledelse. Og det skulle vise seg at kvelden skulle bli preget av den unge trønderen.

- Han var god i dag. Sammen med amerikanske Tim Konsorada, som endelig har våknet, sa Lillehammers sportslige leder Jarle Næsset til NTB.

Bra lagmoral

Etter at Comet hadde gitt hjemmelaget fingeren, tok de like greit hele hånden. Bare tre minutter etter reduseringen, overlistet Stefan Sjödin Comets målvakt Peter Andersson med et skudd fra midtsonen mens Comet spilte i overtall.

Comet, som fikk sin første seier for sesongen da Furuset ble slått torsdag, maktet ikke å stå imot Lillehammer som virkelig var i støtet.

I sluttperioden var det aldri tvil. Martinsen spilte fram målscorerne Konsorada og Anders Strandberg, før han selv satte inn 5-3.

STRAFFEJUBEL: Askerspillerne kunne juble etter å ha vunnet på straffer etter ishockey-kampen mellom Frisk Asker og Vålerenga i Askerhallen. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
STRAFFEJUBEL: Askerspillerne kunne juble etter å ha vunnet på straffer etter ishockey-kampen mellom Frisk Asker og Vålerenga i Askerhallen. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

- Vi startet dårlig, og det er ikke så ofte vi ligger under 0-3. Vi har ikke de store stjernene, men et godt lag med bra lagmoral. Det er det vi må vinne på, sa Næsset etter å ha sett Lillehammer innta tredjeplassen på tabellen.
Ståhei i Lørenskog
Lørenskog fortsetter å overraske. Søndag ble Stavanger sendt hjem med 2-5 i sekken. Kampen var av det harde slaget.

Dommer Hans Petter Berg delte ut hele 132 utvisningsminutter, blant annet fire matchstraffer.

Hjemmelaget tok ledelsen 3-0 i første periode og så seg aldri tilbake. Selv om siddisene vant skuddstatistikken 38-25, kunne Atle Olsens elever juble over nok en favorittskalp.


Mer trøbbel for VIF
I likhet med Stavanger trøbler Vålerenga i årets eliteserie. Søndag gikk osloklubben på sitt tredje strake tap da Frisk Asker vant straffeduellen i Askerhallen.

Trener Espen Shampo Knutsen har enda én kamp igjen av sin karantene som han pådro seg etter 2-4-tapet mot Sparta sist helg. VIF ligger tredje sist på tabellen med 11 poeng på ni kamper.

Storhamar klatret opp på annenplass etter 6-2 borte mot Furuset. Lars Erik Hesbråten ble tomålsscorer for Hamar-laget, som ligger sju poeng bak serieleder Sparta etter 9. serierunde.

Tirsdag er det duket for mjøsduell da Storhamar tar turen til OL-byen.

(NTB)

image: Nytt VIF-tap med Shampo på tribunen
MISFORNØYD TILSKUER: Espen Shampo Knutsen har enda én kamp igjen av sin karantene, og i dag gikk VIF på et nytt tap med sjefen på tribunen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!