Nyttårsnedtur for Barcelona

Avga sesongens første hjemmepoeng mot Villarreal.

FRUSTRERENDE KVELD: Thierry Henry var hjernen bak mye av det Barcelona skapte mot Villarreal, men franskmannen og lagkameratene sløste bort muligheten til å opprettholde presset på Real Madrid, som kan overta tabelltoppen med seier mot Osasuna i morgen kveld.Foto: SCANPIX/REUTERS/Albert Gea
FRUSTRERENDE KVELD: Thierry Henry var hjernen bak mye av det Barcelona skapte mot Villarreal, men franskmannen og lagkameratene sløste bort muligheten til å opprettholde presset på Real Madrid, som kan overta tabelltoppen med seier mot Osasuna i morgen kveld.Foto: SCANPIX/REUTERS/Albert Gea Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Barcelona - Villarreal 1-1.Absolutt alt FC Barcelona tok i i 2009 ble til gull - eller rettere sagt sølvtøy. Seks nye pokaler fant veien til premieskapet på Camp Nou i løpet av noen fantastiske måneder.

Da Pep Guardiolas fantastiske mannskap skulle spille sin første kamp på spansk jord etter VM-gullet i Abu Dhabi i desember, var det på sin plass med en markering av fjorårets gigantsuksess før avspark i hjemmemøtet med Villarreal.

Seremonien på Camp Nou-gresset dannet imidlertid ikke opptakten til noen fotballfest mot «den gule ubåten», selv om det begynte på best tenkelig måte for vertene.

Tidlig ledelseSju minutter var spilt da Thierry Henry viste avslutningsteknikk fra en hylle bare et fåtall av verdens fotballspillere rekker opp til, da han i perfekt balanse dro til på direkten da Dani Alves' innlegg fant veien bak i feltet.

Franskmannens klokkereine treff suste forbi keeper Diego Lopez, men var noen millimetere for høy til å snike seg under tverrliggeren. I stedet slo ballen i metallet før den rikosjetterte tilbake i brystet på Barcelona-spiller Pedro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer