- Nytter ikke å tryne og bli diska

Eirik Brandsdal (28) vant rennet - men tapte cupen.

BLANDET SESONG: Eirik Brandsdal vant sprinten i Drammen i dag. Men det holdt ikke til det store målet - å vinne sprintcupen sammenlagt. Foto: Halvor Solhjem Njerve
BLANDET SESONG: Eirik Brandsdal vant sprinten i Drammen i dag. Men det holdt ikke til det store målet - å vinne sprintcupen sammenlagt. Foto: Halvor Solhjem Njerve Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): I fjor kjempet Eirik Brandsdal mot Ola Vigen Hattestad om sammenlangtseieren i sprintcupen - og tapte på målstreken.

I dag hadde han sjansen igjen. Han måtte vinne, mens Finn Hågen Krogh måtte havne utenfor pallen. Det gikk ikke denne gangen heller.

Reiktignok vant Eirik Brandsdal rennet etter en overbevisende finale, men så lenge Krogh pustet ham i nakken over målstreken, hjalp det lite for Brandsdal.

For andre året på rad ble han nummer to i sammendraget - det til tross for at han har vunnet tre enkeltrenn i vinter og hatt en god sesong.

Tryn og disk - Men det hjelper ikke når jeg innimellom også går på trynet eller klarer å bli disket. Slikt gir som kjent lite poeng.

- Og når Finn Hågen i tillegg har vært så god som han har vært i vinter - han har jo nesten vært fast inventar på pallen - er det ikke annet å si enn at han vant meget fortjent, sier alltid sympatiske Brandsdal til Dagbladet.

- Men å vinne sprintcupen sammenlagt er fortsatt et stort mål for meg. Kanskje det største. Å få det beviset på at du har vært den beste sprinteren gjennom en hel sesong hadde vært stort, sier Oslo-løperen, som prøver på nytt neste sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer