N\'Zogbia forlenger med Newcastle

- Ønsket meg vekk i vår.

(Dagbladet.no): Newcastles stortalent Charles N\'Zogbia (21) har skrevet under en ny femårskontrakt med klubben.

Den franske U21-spilleren hadde ingen stor sesong i fjor. Han ble knyttet til en overgang til Arsenal flere ganger, og var også ute av spill med en kneskade. Han medgir at han mistrivdes under Glenn Roeders ledelse.

- Jeg innrømmer at jeg var misfornøyd mot slutten av sist sesong, og jeg trodde jeg kom til å forlate klubben, men alt er annerledes nå med den nye manageren, sier han til Newcastle World TV.

Sam Allardyce har gitt ham tillit, og N\'Zogbia har svart med storspill og to mål så langt i sesongen. Dermed er livet på Tyneside plutselig rosenrødt.

- Jeg er glad for å skrive ny kontrakt, og ser for meg framtida i Newcastle fordi det er en flott klubb. Jeg har alltid likt byen, fansen og klubben og ønsket å være her. Jeg stortrives nå som jeg får spille, sier han.

NY START: Charles N\'Zogbia har blomstret i Newcastle under Sam Allardyce. Nå har han bundet seg til fem nye år i klubben. Foto: AFP/Scanpix
NY START: Charles N\'Zogbia har blomstret i Newcastle under Sam Allardyce. Nå har han bundet seg til fem nye år i klubben. Foto: AFP/Scanpix Vis mer