IKKE SÅ FAN: Noel Gallagher har mistet lysten på Carlos Tevez etter den siste ukas hendelser. Foto: Scanpix
IKKE SÅ FAN: Noel Gallagher har mistet lysten på Carlos Tevez etter den siste ukas hendelser. Foto: ScanpixVis mer

Oasis-Gallagher hudfletter Tevez

- En jævla skam, mener Noel.

(Dagbladet): Carlos Tevez fikk politieskorte på vei hjem fra flyplassen natt til i går, visstnok fordi Manchester City fryktet reaksjoner fra supportere som ikke likte spillenekten mot Bayern München.

De lyseblå tilhengerne er naturlig nok misfornøyde med Tevez' oppførsel. Det gjelder ikke minst City-gale Noel Gallagher.

Den tidligere Oasis-stjernen møtte svenske Aftonbladet i går, og da klarte han ikke å skjule sin forakt for Carlos Tevez etter det siste opptrinnet.

- Oppførselen hans er en jævla skam, smalt det da journalisten tok opp temaet, og deretter ble det nesten bråstopp.

- Så klart støtter jeg Mancini. Er du City-supporter? Hvis ikke, er det ingen vits at vi snakker videre, sa Gallagher.

Begge brødrene Gallagher er svorne Manchester City-tilhengere, trolig en av de få tingene de klarer å være enige om over tid.

Da Carlos Tevez snakket om å forlate klubben før jul, var Noel Gallagher en av dem som forsvarte spissen.

- Han er den beste spilleren vi noen gang har hatt etter min mening, og så lenge han gjør jobben på banen kommer ikke fansen til å vende seg mot ham. Jeg kommer ikke til å bue på ham i hvert fall, og det kommer nok til å ordne seg, for han er ikke en type som gir blaffen, sa han til Guardian den gangen.

Vel, nå er det nye tider.

Carlos Tevez er suspendert av klubben i to uker, etter at han skal ha nektet å bytte inn da manager Roberto Mancini ønsket det i andre omgang av Champions League-møtet med Bayern München tirsdag kveld.