Oasis-stjerne vansiret Nevilles gitar med City-hilsener

Sky Sports-eksperten offentliggjorde bildene på twitter.

UPOPULÆR MOTSTANDER: Gary Neville var i mange år et symbol på Manchester United, noe som naturligvis gjorde ham svært mislikt av fansen til rivaliserende klubber. Det hjalp ikke at han feiret et Ferdinand-mål med å kysse emblemet foran Liverpool-fansen i 2006. Foto: REUTERS/Eddie Keogh.
UPOPULÆR MOTSTANDER: Gary Neville var i mange år et symbol på Manchester United, noe som naturligvis gjorde ham svært mislikt av fansen til rivaliserende klubber. Det hjalp ikke at han feiret et Ferdinand-mål med å kysse emblemet foran Liverpool-fansen i 2006. Foto: REUTERS/Eddie Keogh. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Før Manchester-derbyet forrige helg, fikk Gary Neville møtt sin store musikalske helt Noel Gallagher til et intervju for Sky Sports.

Gary Neville er stor fan av Oasis, men den kjærligheten er på ingen som helst måte gjensidig. Noel Gallagher er nemlig svoren Manchester City-supporter.

I kjølvannet av intervjuet, valgte Neville å offentliggjøre bildene av gitaren sin, som han ba om å få signert av Gallagher for noen år siden, på Twitter.

Misbruk av andres eiendom Dermed var det kanskje ikke så veldig lurt av den tidligere United-kapteinen å legge gitaren sin i Oasis-stjernens hender.

- Kjære Gary. Hvor mange landskamper for England har du fått!! Hvor mange syns du at du fortjente?? Jeg kan svare for deg: ***ing ingen. Med kjærlig hilsen, Noel Gallagher. PS: M.C.F.C, skrev Gallagher på gitaren.

Gitaren er også dekorert med initialene M.C.F.C foran, og Neville anser dette (med glimt i øyet) for å være misbruk av folks eiendom.

I intervjuet med Sky Sports forteller forøvrig Noel Gallagher at han har fått et bedre inntrykk av Neville etter at han sluttet å spille for Manchester United.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer