Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Oasis-stjerne vansiret Nevilles gitar med City-hilsener

Sky Sports-eksperten offentliggjorde bildene på twitter.

UPOPULÆR MOTSTANDER: Gary Neville var i mange år et symbol på Manchester United, noe som naturligvis gjorde ham svært mislikt av fansen til rivaliserende klubber. Det hjalp ikke at han feiret et Ferdinand-mål med å kysse emblemet foran Liverpool-fansen i 2006. Foto: REUTERS/Eddie Keogh.
UPOPULÆR MOTSTANDER: Gary Neville var i mange år et symbol på Manchester United, noe som naturligvis gjorde ham svært mislikt av fansen til rivaliserende klubber. Det hjalp ikke at han feiret et Ferdinand-mål med å kysse emblemet foran Liverpool-fansen i 2006. Foto: REUTERS/Eddie Keogh. Vis mer

(Dagbladet): Før Manchester-derbyet forrige helg, fikk Gary Neville møtt sin store musikalske helt Noel Gallagher til et intervju for Sky Sports.

Gary Neville er stor fan av Oasis, men den kjærligheten er på ingen som helst måte gjensidig. Noel Gallagher er nemlig svoren Manchester City-supporter.

I kjølvannet av intervjuet, valgte Neville å offentliggjøre bildene av gitaren sin, som han ba om å få signert av Gallagher for noen år siden, på Twitter.

Misbruk av andres eiendom Dermed var det kanskje ikke så veldig lurt av den tidligere United-kapteinen å legge gitaren sin i Oasis-stjernens hender.

- Kjære Gary. Hvor mange landskamper for England har du fått!! Hvor mange syns du at du fortjente?? Jeg kan svare for deg: ***ing ingen. Med kjærlig hilsen, Noel Gallagher. PS: M.C.F.C, skrev Gallagher på gitaren.

Gitaren er også dekorert med initialene M.C.F.C foran, og Neville anser dette (med glimt i øyet) for å være misbruk av folks eiendom.

I intervjuet med Sky Sports forteller forøvrig Noel Gallagher at han har fått et bedre inntrykk av Neville etter at han sluttet å spille for Manchester United.

- Det var hyggelig å treffe deg ansikt til ansikt. Både du og Jamie Carragher gjør en god jobb for Sky, jeg går aldri glipp av «Monday Night Football» (Tilsvarende TV 2s FotballXtra England), sa Gallagher etter intervjuet.

- Jeg skal rive ut håret hans med tennene Independent har samlet sammen noen offentlige «krangler» mellom de to, som viser at forholdet dem imellom ikke alltid har vært like sivilisert.

Gallagher har nemlig tatt seg personlig nær av at Gary Neville liker bandet hans, noe han avslørte i et intervju med The Sun (krever innlogging) for noen år tilbake.

- Jeg føler meg misbrukt, sa Gallagher, etter at han ble konfrontert med at Neville hadde sitert teksten fra sangen «Fade away» i en tweet om Manchester Uniteds 2-1-seier mot Chelsea i 2011.


- Hvis Mr. Neville fortsetter å bruke de hellige skriftene fra Oasis for å kommunisere med «The cockney massive» (folk fra øst-london), blir jeg nødt til å reise opp til Cheshire midt på natta og bryte meg inn i huset hans, sa Gallagher.

- Deretter skal jeg binde ham fast til en stol, og tvinge ham til å høre på Best av Simply Red mens jeg river ut det grå håret hans et hårstrå av gangen, med tennene, og deretter frigjøre Oasis-CDene og bæsje i manneveska hans. Du har blitt advart, sa Gallagher.

Det er verdt å nevne at både Noel Gallagher og Gary Neville har tatt det hele med et glimt i øyet.

Gråt da City vant Gallagher har flere ganger uttalt seg om sin kjærlighet til Manchester City, og har blant annet åpnet seg om da Sergio Agüero scoret sitt berømte mål mot QPR for to år siden.

- Det føltes som QPR ledet i en hel livstid, jeg hadde gitt opp og hadde tenkt å stille meg bakerst i baren og røyke sigaretter og gråte litt, sa Galllagher til BBC, før han fortsatte

- Men så scoret Dzeko og etter det svartnet det litt egentlig. Jeg husker at jeg bannet mye, og gråt som en unge, jeg har aldri sett noe sånt før, sa Gallagher til BBC.

Manchester City gikk seirende ut av sitt fjerde byderby på rad forrige helg, da smalling fikk en idiotisk utvisning og Agüero scoret vinnermålet i nok et høydramatisk oppgjør. På de siste 7 møtene mellom klubbene er det en målforskjell på 19-6 fordel City.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling