OB mistet ledelse etter Pedersen-utvisning

To gule med få minutters mellomrom.

UTVIST: Marcus Pedersen pådro seg to gule kort med få minutters mellomrom og ble utvist da OB prøvde å forsvare sin pauseledelse borte mot Midtjylland søndag. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
UTVIST: Marcus Pedersen pådro seg to gule kort med få minutters mellomrom og ble utvist da OB prøvde å forsvare sin pauseledelse borte mot Midtjylland søndag. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Marcus Pedersen pådro seg to gule kort med få minutters mellomrom og ble utvist da OB prøvde å forsvare sin pauseledelse borte mot Midtjylland søndag.

Det så lykt ut for fynboerne inntil Pedersen ble sendt av banen. Laget ledet nemlig takket være en scoring av Krisztian Vadósz i første omgang, og hjemmelaget hadde fått en spiller utvist.

Med ti mot ti jaget Midtjylland utligning, og i sjuende overtidsminutt fikk Kristian Ipsa inn 1-1-målet.

- Inntil i dag var vi seriens eneste lag uten baklengsmål i det siste kvarteret, så det er opplagt å spørre om en scoring i det 97. minutt ikke egentlig er en scoring i begynnelsen av neste kamp, sa en irritert OB-trener Troels Bech.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer