Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

OB mistet ledelse etter Pedersen-utvisning

To gule med få minutters mellomrom.

UTVIST: Marcus Pedersen pådro seg to gule kort med få minutters mellomrom og ble utvist da OB prøvde å forsvare sin pauseledelse borte mot Midtjylland søndag. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
UTVIST: Marcus Pedersen pådro seg to gule kort med få minutters mellomrom og ble utvist da OB prøvde å forsvare sin pauseledelse borte mot Midtjylland søndag. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

Marcus Pedersen pådro seg to gule kort med få minutters mellomrom og ble utvist da OB prøvde å forsvare sin pauseledelse borte mot Midtjylland søndag.

Det så lykt ut for fynboerne inntil Pedersen ble sendt av banen. Laget ledet nemlig takket være en scoring av Krisztian Vadósz i første omgang, og hjemmelaget hadde fått en spiller utvist.

Med ti mot ti jaget Midtjylland utligning, og i sjuende overtidsminutt fikk Kristian Ipsa inn 1-1-målet.

- Inntil i dag var vi seriens eneste lag uten baklengsmål i det siste kvarteret, så det er opplagt å spørre om en scoring i det 97. minutt ikke egentlig er en scoring i begynnelsen av neste kamp, sa en irritert OB-trener Troels Bech.

- Det er helt merkelig at vi måtte spille så lenge for å bli ferdig.

Espen Ruud ble byttet ut i sluttminuttene, mens Pedersen også var med fra start for OB.

Verre er det med spilletiden for Christian Grindheim, som så på fra benken da FC København vant lokaloppgjøret mot Brøndby 1-0. Med Kris Stadsgaards vinnermål skaffet FCK seg tre poengs forsprang til AaB, som etter sin seier lørdag overnattet på delt førsteplass.

Magnus Lekven måtte ut i første omgang da Esbjerg spilte 0-0 borte mot Horsens.

(NTB)