OB satte en skikkelig støkk i Villarreal

Danskene holder liv i drømmen om Champions League etter seier.

AIAI: Ett mål er selvfølgelig ikke umulig å hente inn for Carlos Marchena og Villarreal, men OB skaffet seg et godt utgangspunkt i Odense.Foto: SCANPIX/AFP/Henning Bagger
AIAI: Ett mål er selvfølgelig ikke umulig å hente inn for Carlos Marchena og Villarreal, men OB skaffet seg et godt utgangspunkt i Odense.Foto: SCANPIX/AFP/Henning Bagger Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Danmarks sølvvinnere OB holdt liv i drømmen om mesterligaspill med 1-0-seier over Villarreal onsdag. En fæl forsvarstabbe avgjorde.

Sju minutter før slutt tok Villarreal-keeper Diego López et kort utspark til debutanten Cristian Zapata til høyre for 16-meteren. Hodeløst spilte colombianeren ballen tilbake i retning av keeperen, uten å se Hans Henrik Andreasen som var i fullt firsprang inn i feltet.

OB-spilleren plukket med seg ballen, vendte av en motspiller og sendte ballen mellom stolpen og en sjanseløs keeper.

Espen Ruud og hans lagkamerater har en stor jobb foran seg tirsdag i neste uke, men etter å ha nektet Villarreal bortemål og selv ha scoret er OB mye nærmere mesterligaspill enn noen av de nordiske seriemestrene.

Rosenborg er allerede utslått, FC København tapte 1-3 hjemme for RBKs tsjekkiske overmenn Viktoria Plzen, mens Malmö raknet i annen omgang og tapte 1-4 for Dinamo Zagreb i Kroatia.

Eric Djemba-Djemba lot gledestårene trille etter OB-seieren.

— Hele familien min var her, og det var veldig stort for meg. Jeg har spilt mesterligafotball med Nantes og Manchester United, og nå kan jeg kanskje få gjøre det igjen, sa han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer