Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Obi Mikel tok en Lyn-vri med Nigeria

Møter ikke - ringer ikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Til helga spiller Nigeria mot Lesotho i kvaliken til Afrika-mesterskapet.

Den nigerianske landslagssjefen Augustine Eguavoen irriterer seg over Chelsea-talentet John Obi Mikel, som ennå ikke har ankommet treningsleiren i Sør-Afrika.

19-åringen har gjort som i Lyn-tida - da han ikke møtte opp til trening og ingen klarte å få fatt i ham.

- Eguavoen og de andre trenerne er ikke fornøyde med Obi Mikel. Alle de andre spillerne fra England er kommet, men vi har ikke hørt noe fra ham, sier en talsmann for landslaget til NigerianSportsonline.

Flere ganger stakk Mikel av fra Oslo og Lyn - før han endelig fikk sin overgang til Chelsea. I går håpet Nigeria at han melder seg fort, kampen mot Lesotho går søndag og laget trener to ganger daglig i Johanneburg.

- Det er ikke slik at de bekymrer seg veldig, men slik oppførsel er ikke bra for en ung spillers karriere, sier talsmannen.

DUKKET IKKE OPP: Det nigerianske landslaget ventet fortsatt på John Obi Mikel i går, den eneste av Premier League-proffene som ikke var kommet på samlingen i Sør-Afrika.